fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Despre casa eficienta energetic

Îmi plac construcțiile, arhitectura și machetarea arhitecturală 3D. Îmi place să construiesc case mari și case mici (machete de case și blocuri). Sunt foarte curioasă de noi tehnologii și materiale din domeniul construcțiilor și cercetez și verific cu atenție tot ce este nou. Descopăr multe informații noi și utile și vreau să le împărtășesc și cu alții. Cred că un om informat este un om puternic. Îmi doresc ca tot mai mulți să construiască eficient, ecologic și frumos. Pentru mine arhitectura este o artă iar construcțiile sunt opere frumoase și utile nu doar ”cărămizi puse una peste alta”.

Îmi plac și materialele de construcții mai ”neconvenționale”. Materialele ecologice pentru case sunt pasiunea mea. Eu cred că sunt la îndemâna oricui vrea să trăiască liber și liniștit la sate.
De când eram mică am luat la cunoștință despre cum se construiesc casele. Până pe la 20 de ani participasem activ la construirea și finisarea a 3 case de lut. Cred că lucrul bine făcut îți dă mare satisfacție, și cu acest sentiment am rămas eu după o muncă de câțiva ani. Îmi place să construiesc. Iar casele de lut au rămas o bucurie și o atracție pentru mine. Sunt ecologice și oferă un confort deosebit în spațiul de locuit. Au multiple avantaje și sunt ieftine.

Studiez toate materialele de construcții și apreciez ce este bun. Astăzi putem spune că avem materiale de construcție foarte bune însă uneori prețul de achiziție este mult peste bugetul unora. De aceea cred că materiale precum lutul, lemnul sau altele mai accesibile sunt o opțiune bună pentru unii.

Îmi plac tehnologiile inovatoare pentru case smart dar cred că nu oricine se poate ”înțelege” cu ele. De aceea este loc pentru fiecare. Unii doresc cele mai înalte tehnologii, alții tind spre case ecologice și naturale. Cred că fiecare are plus valoare în societatea aceasta și fiecare poate fi o inspirație pentru ceilalți.

Proiecte de machete arhitecturale 3D puteți vedea pe www.machetecase.ro

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.