fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Definiri:

 

1. Informatii despre blog

1.1. Blog-ul casaeficienta.com este proprietatea Anei Gavril, cetățean roman, denumit pe parcursul acestor termeni si condiții Blogger.

Coordonate de contact:
telefon mobil: 0742 470 356
email: salut@casaeficienta.com

1.2. casaeficienta.com este un blog având ca tematica principala domeniu construcțiilor și instalațiilor.

1.3. Scopul blog-ului este unul de exprimare a opiniilor personale ale blogger-ului.

1.4. Acest blog nu își propune sa formeze opinii si comportamente, sa asigure dezvoltarea aptitudinilor si/sau atitudinilor persoanelor care il citesc. De asemenea, acest blog nu are ca finalitate furnizarea de informații care sa fie utilizate in scop comercial de către utilizatori. Pentru detalii concrete consultati specialisiti in domeniu. Aceste informatii din site sunt opinii personale.

 

2. Proprietatea intelectuala

2.1. Conținutul si design-ul casaeficienta.com, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea bloggerului (cu respectarea condițiilor de achiziție a unor elemente de design de la terte parti) si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

2.2. In cazul informațiilor si conținutului postat de utilizatori (ne)inregistrati sau terte parti ori parteneri pe casaeficienta.com, drepturile de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

2.3. Utilizatorii pot folosi continutul casaeficienta.com doar pentru folosinta lor personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii, in prealabil, a unei permisiuni scrise din partea blogger-ului:

2.4. Este interzisa orice utilizare a conținutului casaeficienta.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislația in vigoare. Cererile de utilizare a continutului, in alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, pot fi trimise la adresa de email salut@casaeficienta.com.

2.5. Blogul casaeficienta.com va folosi imagini stock gratuite de pe pagini de genul: unsplash.com, pixabay.com, pexel.com sau altele specificând sursa imaginii acolo unde este posibil.

2.6. In condițiile in care considerați ca un anumit conținut aflat pe blog-ul casaeficienta.com încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viată privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat(a) sa trimiteți un email la salut@casaeficienta.com cu informații privind drepturile încălcate, pentru a permite administratorului casaeficienta.com sa acționeze in conformitate cu dispozițiile legale.

 

3. Suspendarea accesului

3.1. Blogger-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul blog-ului sau la o parte a acestui continut.

3.2. In cazul comentariilor la articole, acestea vor fi sterse si vi se poate interzice accesul la continutul blog-ului, daca vor avea un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau incalca reglementarile legale in vigoare.

 

4. Schimbari ale blog-ului

4.1. Blogger-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, portiuni ale blog-ului. De asemenea, blogger-ul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut.

 

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1. Inregistrarea pe blog pentru primirea automata de email-uri, newsleterre, feed-uri sau altele asemenea se face pe propria responsabilitate a persoanei care se înregistrează. Blogger-ul recomanda tuturor celor care se înregistrează pe blog sa nu dezvăluie nimănui numele de utilizator si parola pe care le-ar putea utiliza la un moment dat. Blogger-ul nu va cere niciodata parola conturilor utilizatorilor in mesaje prin posta electronica sau telefon.

5.2. Persoanele care se inregistreaza pe blog pentru primirea automata de email-uri, newslettere, feed-uri sau altele asemenea au responsabilitatea in ceea ce priveste utilizarea numelui de utilizator si parolei proprii de catre alte persoane, care afla de acestea in orice mod. Utilizatorii sunt responsabili de folosirea de catre alte persoane a numelui de utilizator si parolei proprii in scopuri care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a casaeficienta.com.

5.3. Blogger-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre blog, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre blog se va face pe propriul dvs. risc.

 

6. Datele cu caracter personal

6.1. Blogger-ul respecta legislatia in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (Legea nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare).

6.2. Conform Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, transmisa la adresa salut@casaeficienta.com.

6.3. Blogger-ul nu va dezvalui niciun fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

6.4. Blogger-ul poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor blogger-ului.

6.5. Toate datele despre politica de confidențialitate pot fi citite pe pagina dedicata: Politica de confidențialitate

 

7. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

7.1. Anumite parti ale continutului publicat pe casaeficienta.com pot sa fie furnizate de terte persoane, fizice ori juridice, cu care blogger-ul are relatii contractuale/parteneriale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului casaeficienta.com pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Blogger-ul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, blogger-ul nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din blog.

7.2. Bloggerul va folosi linkuri de afiliat către pagini dedicate acestui tip de serviciu pentru a beneficia de comisioanele aferente. Explicit: articolele vor conține legături către posibil vânzători de materiale sau servicii care fac obiectul acelui articol.

 

8. Conditii de utilizare

8.1. Folosirea acestui blog presupune acceptarea implicita si in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare, asa cum sunt acestea descrise in aceasta sectiune ori sunt facute publice de blogger in alte setiuni/pagini/articole pe casaeficienta.com.

8.2. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, ori sunt de acord doar partial, cu limitari sau cu rezerve, utilizatorii sunt rugati sa nu acceseze sau sa nu utilizeze blog-ul.

8.3. Termenii si conditiile de utilizare a blog-ului sau a continutului sau pot fi schimbate in orice moment de catre blogger, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termeni si conditii, pentru a le putea consulta in orice moment.

8.4. Orice preluare a unor articole sau parti de articole de pe casaeficienta.com trebuie insotita de trimiteri explicite catre blog-ul casaeficienta.com.

8.5. Utilizatorii casaeficienta.com accepta si sunt de acord ca folosesc informatiile de pe acest blog pe propriul lor risc. Blogger-ul nu va fi responsabil pentru daunele interese suferite de utilizatori sau de terte persoane din utilizarea informatiilor de pe blog.

8.6. Utilizatorii blog-ului declara ca accepta si vor respecta urmatoarele:

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.