fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Viața e frumoasă și are dinamica ei. Fiecare își dorește să trăiască confortabil și împlinit. Iată câteva Idei pentru eficientizarea spațiului în locuințe moderne care pot fi un prim pas în atingerea confortului dorit. Fiecare din noi își dorește o casă mai bună, un serviciu bine plătit și o familie armonioasă. Toate acestea însă nu vin de la sine. Lucrurile se așază în funcție și de acțiunile noastre. Fie că ai o casă mai mare, sau o casă mai mică poți face diferite investiții pentru a avea o casă eficientă și utilă.

Idei pentru eficientizarea spațiului în locuințe moderne

1. Profită cât de mult de lumina naturală.

Așează mobilierul în camere în așa fel încât lumina să pătrundă liber în cameră. Lumina naturală în locuință înseamnă sănătate și confort. Alege un mobilier minimalist pentru tine și familia ta. Nu sta cu gândul la musafiri care vor veni de câteva ori pe an poate. Gândește la utilitatea mobilierului pentru familia ta zi de zi. Musafirii vin și pleacă. Tu locuiești zilnic în acea casă și tu te folosești de ea zilnic.

2. Optimizează consumul de energie pentru încălzirea/răcirea locuinței.

Gândește-te ce poți adăuga casei tale pentru eficientizarea spațiului. Ce investiții merită făcute acum pentru a reduce cheltuielile. Dacă investițiile sunt calculate bine ele își vor scoate investiția în timp. De exemplu, dacă tot trebuie să pui jaluzele la geamuri pentru a avea umbră vara și mai multă căldură iarna alege să faci o investiție înțeleaptă.

Poți alege jaluzele interioare motorizate. Chiar dacă sunt puțin mai scumpe decât jaluzelele normale investiția se amortizează în timp prin reducerea facturilor. Aceste sisteme pot fi programate sau controlate de la distanță și vor spori confortul termic din interior atât vara cât și iarna.

3. Alege culori pastel și bucură-te de lumină.

Nu trebuie să mai vorbesc despre beneficiile luminii pentru existența umană că sunt multe informații peste tot. O casă frumoasă, după gustul tău aduce împlinire și satisfacție. Alege să decorezi casa după gustul tău să te simți bine și să ai un loc plin de armonie.

4. Organizează lucrurile și păstrează ordinea.

Dacă ai prea multe lucruri adunate vezi care îți sunt utile și la care poți renunța. Dacă nu ai ordine în lucruri caută soluții eficiente de depozitare și organizează-le să le găsești ușor. O casă organizată este o casă unde te poți odihni în pace și unde poți lucra cu spor. Fă periodic ordine în dulapuri și oferă și altora care au nevoie.

Eficientizarea spațiului în locuințe moderne este un prim pas dacă vrei să ai o viață împlinită. Vei reduce costurile facturilor, vei avea o viață organizată și te vei bucura de locuința ta. Poți alege să faci unele investiții pe rând ca să te bucuri și de lucruri noi pentru casa dar și de creșterea confortului pentru tine și familia ta.

Idei pentru eficientizarea spațiului în locuințe care să te ajute să te bucuri de o locuință modernă și utilă.

 

 

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.