fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Sisteme inteligente pentru controlul căldurii

Dacă cu zeci de ani în urmă căldura era furnizată la comun astăzi fiecare locuință se poate bucura de independență în ceea ce privește încălzirea locuinței. Dar odată cu independența privind modul de încălzire se ridică o serie de nevoi. Trebuie să avem grijă la cantitatea, costurile energiei și eficiența sistemului ales. Astfel energia consumată trebuie controlată și folosită în cel mai eficient mod. Necesitatea controlării temperaturii ambientale din locuință a dus la construirea și perfectarea de sisteme inteligente pentru controlul căldurii.

Avantajele unui sistem Smart pentru încălzirea locuinței

Uneori după o zi grea de muncă, după ce te-ai așezat în pat și te uiți la un film, să te dai jos să reglezi căldura poate părea un efort. Dar există o mare varietate de sisteme inteligente pentru controlul căldurii. Confortul dorit cât și controlul temperaturii este posibil prin diferite forme. Vei găsi termostate clasice sau programabile cu fir sau wireless. Fiecare poate să își aleagă confortul așa cum dorește. Poți alege după buget sau după funcționalitate.

Sisteme inteligente pentru controlul căldurii îți oferă posibilitatea să controlezi căldura de la distanță sau să programezi cum vrei temperatura în fiecare cameră. Pentru a fi cât mai eficient sistemul de încălzire al unei locuințe trebuie să fie atent controlat. Dacă în camera copiilor trebuie să fie temperatura mai mare iar în alte camere mai mică atunci trebuie să nu risipești căldura ci să controlezi fiecare încăpere.

Fie că alegi termostate programabile pe zile și ore sau termostate foarte inteligente să deții controlul asupra încălzirii locuinței este foarte important. Mi-a atras atenția un sistem revoluționar în ceea ce privește controlul căldurii dintr-o locuință. Sistemele de control de la Meross au atâtea funcții cât nici nu ai visat. Acestea dețin algoritmi și funcții spectaculoase pentru eficientizarea încălzirii. De la funcții precum controlul personalizat pentru fiecare cameră la a detecta că este deschisă fereastra și la a opri sau crește căldura… funcția anti-îngheț, răspunde la comenzi vocale cât și controlului de la distanță prin intermediul unei aplicații puse gratuit la dispoziție de către Meross.

Sisteme inteligente pentru controlul căldurii pot fi montate la orice tip de încălzire. Fie că aveți încălzire în pardoseală, pompe de căldură sau panouri solare aceste sisteme inteligente reduc consumul de energie.

Photo by Adrianna Calvo from Pexels

 

 

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.