fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Smart Home Sisteme și automatizări pentru casă

Dacă ai în plan să îți construiești o casă atunci poți visa la o casă smart. Tehnologiile Smart Home oferă tot felul de sisteme, automatizări și electrocasnice inteligente. Smart Home – Sisteme și automatizări pentru casă au ca scop controlul inteligent asupra locuinței și reducerea costurilor la energie. Pot fi reglate și controlate de la distanță cu ajutorul unui singur dispozitiv sau controlate de pe smartphone. Prin intermediul a diferiți senzori și a aparaturii premium se pot ajusta diferite setări pentru a crea un confort maxim locuinței tale.

Ce se poate controla la Casa Smart

Aproape totul…de la aparatura electrocasnică (programarea mașinii de spălat) frigider, televizor, sistemele de acces în locuință, aparatele de aer  condiționat, sistemul de supraveghere al locuinței, sistemul de termoficare, controlul jaluzelelor sau a draperiilor și până la aparate aparate pentru apă caldă. Toate aceste sisteme au ca scop controlul și reglarea consumului de energie dar și sporirea confortului în locuința ta.

Avantajele unei Case Smart.

 1. Creșterea nivelului de confort.
  Sistemele inteligente ”fac totul pentru tine”. Reglează temperatura din locuință, pornesc sau opresc anumite sisteme, reglează consumul altor sisteme fie după modul care le-ai programat fie prin informațiile primite de la senzorii instalați.
 2. Reducerea consumului de energie.
  Deși sistemele Smart Home sunt mai scumpe de achiziționat și de instalat, totuși specialiștii susțin că investiția se amortizează în timp prin reducerea consumului de energie. Bateriile inteligente reglează presiunea apei în așa fel ca jetul de apă să fie plăcut dar consumul moderat prin aerarea jetului. Jaluzelele motorizate păstrează un confort termic sporit prin controlul razelor de soare care pătrund în locuință.
 3. Economisirea timpului.
  Prin intermediul aparatelor inteligente și automatizări te bucuri de mai mult timp. Unele activități casnice nu mai trebuie să le faci tu pentru că aparatul le face singur și știe când trebuie să le facă.
 4. Casă sigură și inteligentă.
  Sistemele de securitate, senzorii si sistemele de supraveghere, senzori pentru incendii sau inundații au rolul de a crește siguranța casei tale. Te vor înștiința la timp asupra unui pericol sau va decide ce trebuie să facă dacă ceva este în neregulă.

  Smart Home Sisteme și automatizări pentru casă și domeniile de folosință.

  Poate că un avantaj major al Caselor Smart este că mai multe dispozitive (sau chiar toate) și funcții pot fi controlate cu ușurință printru-un singur device denumit asistent virtual. Acesta poate primi comenzi prin touch screen sau comenzi vocale. Orice spațiu din casa ta poate fi dotat cu soluții inteligente.

Soluții inteligente pentru bucătărie. De la cafetiere, plite inteligente la cuptor încorporabil, mașini de spălat vase și multe alte aparate ce cresc confortul tău și te ajută să ai mai mult timp liber.

Soluții inteligente pentru baie.

Cazi cu hidromasaj, paneluri de dus cu hidromasaj,  seturi de duș cu dotări AirPower pentru mixarea aerului cu apa, curățarea eficientă periei,  vase de wc cu eficientizarea procesului de curățare a wc-ului, etc.

Soluții inteligente pentru dormitor.

Canapele și fotolii cu masaj, cu sisteme care se ajustează automat în funcție de poziția ta. Aspiratoare inteligente care au programe automate de aspirare, etc.

Soluții inteligente pentru sisteme de acces.

Yale Smart care conectate la un dispozitiv wi-fi care se poate deschide singură când te aprorpii la o anumită distanță. Sisteme de acces care restricționează accesul pentru anumite persoane. Sisteme inteligente anti-incendiu, sisteme de acces securizat la garaj, videofoane cu recunoaștere facială, etc.

Soluții inteligente pentru confort termic.

Termostate inteligente care controlează temperatura fiecărei camere la ore diferite din zi. Pot fi programate sau controlate de la distanță și prin comandă vocală.

Soluții inteligente pentru economisirea energiei.

Becuri, prize inteligente, prize media și alte accesorii pentru eficientizarea consumului de energie.

Electrocasnice și mobilier inteligent. O mare diversitate de electrocasnice cu programe și cu funcții inteligente.

Photo by Sebastian Scholz (Nuki) on Unsplash

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.