fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

7 Idei de tehnologii inovatoare pentru băi moderne

Sistemele Smart pentru casă au fost create pentru a crește confortul locuinței, pentru a spori controlul și a reduce cheltuielile. Tehnologii inovatoare smart pentru băi moderne au diferitie funcții. De la sporirea confortului în timpul unui duș după o zi grea de muncă, la controlul consumului apei sau soluții de autocurățare a sistemelor.

Deși unii ar spune că acestea ar putea fi un moft, dacă ne gândim la accesibilitatea prețurilor și la funcțiile pe care le îndeplinesc aceste tehnologii smart pentru baie constatăm că chiar sunt folositoare.

Accesibilitatea și ușurința cu care se poate controla temperatura și volumul de apă la o baterie de duș modernă este un mare avantaj pentru întreaga familie, mai ales pentru copii când încep să fie independenți de părinți când își fac igiena personală.

Din producătorii de obiecte pentru baie modernă, compania germană Hansgrohe a dezvoltat o serie de tehnologii pentru obiectele sanitare pentru baie. Pe lângă designul unic, elegant și modern, finisaje perfecte, acestea se remarcă și prin funcționalitatea lor. Materiale de calitate și obiecte sanitare moderne potrivite pentru amenajarea unei băi moderne și confortabile.

7 Idei de tehnologii inovatoare pentru băi moderne

1. Tehnologia Eco-Smart – pentru reducerea consumului de apă.

Această tehnologie reduce curgerea apei, dar nu modifică presiunea jetului de apă din para dușului. Prin intermediul unui aerator se adaugă aer în apă și se formează un ”jet de apă plin”. Jetul de apă se ajustează automat în funcție de presiunea apei. De exemplu para de duș Hansgrohe Raindance Select E 121 are 3 tipuri de pulverizare reglabile. Tehnologia Eco-Smart reduce consumul de apă de la 15 litri la 9 litri de apă pe minut. O economie la apă între 40-60%. Această tehnologie este disponibilă și pentru bateriile de lavoar.

evivo.ro

2. Tehnologia CoolStart – pentru economisirea energiei.

Bateriile Coolstart se deschid direct pe apă rece, levierul nu se mișcă la dreapta, ci doar spre stânga și se adaugă apă caldă cât este nevoie. Se evită astfel consumul de energie la fiecare deschidere.

3. Tehnologia AirPower – pentru un duș reconfortant.

Această tehnologie îmbină aerul cu apa caldă pentru a oferi o senzație de confort și relaxare. Reduce și consumul de apă dar oferă un duș plăcut și reconfortant.

evivo.ro

4. Tehnologia QuickClean – pentru curățare automată.

Igiena oricărei băi moderne este un aspect foarte important. Duzele elastice de silicon cu care sunt dotate parele de duș nu permite depunerea calcarului și ajută la o curățare rapidă. Sisteme și materiale moderne cu o deosebită funcționalitate și design unic.

5. Tehnologia Ibox – pentru economisirea spațiului din baie.

Aceste tehnologii pentru duș pot fi încastrate în perete și oferă un control al jetului de apă doar prin apăsarea unui buton. Au un aspect modern și este un sistem inovativ cu multiple tehnologii.

6. Dușurile walk-in cu pereți transparenți din sticlă.

ProducăDușurile walk-in cu pereți transparenți din sticlă.torul Geberit are kituri speciale pentru amenajarea unei băi moderne. Dușurile walk-in sunt spațioase, luxoase specifice designului modern. Igienizarea este extrem de facilă datorită tratamentelor aplicate sticlei care împiedică depunerile de calcar. Potrivite pentru băile moderne cu decor natural din piatră sau orice tip de finisaj interior pentru baie modernă.

7. Vase de toaletă moderne.

Producătorul VitrA propune o serie de sisteme de igienă personală. Vasul de wc suspendat Vitra Metropole Rim Ex V are multiple funcții. Cu capac încălzit și închidere lentă, acest vas de toaletă are și funcție de bideu. Design deosebit, fără ramă, face curățarea mai ușoară și împiedică depunerea mizeriei și a bacteriilor. Deschidere automată a capacului, autocurățare, reglarea temperaturii apei, diferite opțiuni de spălare și absorbția mirosurilor cu ajutorul unui ventilator sunt câteva funcții ce face din acest obiect un produs premium foarte util. Este disponibil în modelele Basic și Confort cu multiple opțiuni ce pot fi setate printr-o telecomandă. Este realizat din ceramică superioară, cu un design modern, formă ergonomică și o interfață ușor de utilizat și intuitivă.

Sper că aceste 7 Idei de tehnologii inovatoare pentru băi moderne te vor ajuta să aduci confortul la tine acasă.

Photo byHausPhotoMedia.comVENICE HOTELCurology on Unsplash

 

sensodays.ro

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.