fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Idei și materiale pentru amenajare baie modernă.

Dacă ai ajuns cu construcția sau cu renovarea casei la amenajarea băii ai de luat o mulțime de decizii. Dar ca să te asiguri că te vei bucura de cea mai bună alegere iată câteva idei și materiale pentru amenajare baie modernă. Înainte de a trece la cumpărarea materialelor de finisaj pentru baie să trecem în revistă aspectele importante care te vor ajuta în alegerea acestora.

Câteva idei pentru a amenajare baie modernă.

1. Utilitate, confort și relaxare.

Dacă înainte baia era doar pentru utilitate astăzi prin sistemele și soluțiile moderne pot face din baia ta și un loc de relaxare și confort. Nu mai trebuie neapărat să rezervi o camera cu jacuzzi la un hotel de lux. Poți face lucrul acesta la propria ta casă. Ce poate fi mai relaxant decât un dus cu hidromasaj după o zi obositoare de muncă. O baie modernă la tine acasă astăzi este o necesitate. O poți avea dacă alegi cu grijă materialele și obiectele sanitare necesare.

 

2. Confort maxim cu cheltuieli minime.

Poți face duș într-o baie modernă folosind jeturi diferite de apă atunci când vrei să te relaxezi. Inovația tehnologică te ajută ca printr-un singur buton să poți controla jeturile de apă foarte precis. Bateriile CoolStart se deschid doar pe apă rece iar prin manevrarea doar spre stânga poți adăuga apă caldă cât este nevoie reducând consumul de energie. Tehnologiile EcoSmart pentru baie folosesc un limitator de debit, un aerator și jeturi de apă confortante pentru a reduce semnificativ consumul de apă. Aeratorul adaugă astfel are în apă și se formează un jet plăcut și reconfortant.

3. Materiale plăcute și prietenoase.

Toți știm de clasica gresie și faianță pentru baie. Dar dacă dorești ceva mai mult pentru o baie modernă poți alege dintr-o mulțime de materiale speciale pentru finisarea băii. Lemnul luxuriant, sau gresia care imită lemnul poate fi o atracție pentru finisajul băii tale. Piatra naturală sau obiectele sanitare moderne de granit sunt o atracție pentru mulți tineri care vor să aibă o baie modernă și utilă. Dacă alegi să decorezi o baie în culori pastel atunci tapetul pentru baie poate fi o altă atracție. Din mulțimea de nuanțe și texturi, datorită proprietăților sale, tapetul pentru baie este o opțiune dacă dorești să iți decorezi o baie în stil vintage sau în stilul tău.

4. Spațiu util și mobilier inteligent pentru baie.

Chiar dacă ai o baie mai mare ai nevoie de mult spațiu de depozitare. Poți alege să faci un mobilier la comandă sau să cumperi seturi de mobilier pentru baie. Sunt potrivite pe diferite stiluri și fiecare piesă își găsește locul perfect în baia ta.

casamia.ro

Soluțiile inovatoare din industria materialelor de finisaj, cât și soluțiile inovatoare din industria obiectelor pentru baie sunt soluții perfecte pentru baia ta. Caută idei și materiale pentru amenajare baie modernă și sigur vei avea de unde alege exact ceea ce îți dorești. Alege conform cu așteptările tale și fă-ți o baie modernă în care să te relaxezi când ai nevoie.

 

feliz.ro

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.