fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

 

Amenajare baie modernă idei și materiale.

Când vine vorba de amenajare baie modernă idei și materiale sunt foarte multe. Trebuie însă să ai câteva principii după care faci alegerile. Scopul suprem în amenajarea unei băi moderne este să îmbini utilul cu frumosul. Culorile, materialele folosite, piesele de mobilier, elementele decorative toate trebuie alese cu multă atenție și stil.

1. Materiale de finisaj interior pentru baie.

Pentru o baie modernă ai o varietate de materiale deosebite pentru finisaj interior . La unele prețul poate fi mai ridicat decât la altele dar calitatea este superioară. Gresie și faianță cu rezistență ridicată. Diverse modele de tapet pentru baie rezistent la umiditate. Panouri murale decorative pentru baie cu rezistență crescută la umiditate. Plăci decorative din ciment. Piatră naturală, marmură, granit, travertin. Lemnul luxuriant potrivit pentru baie și multe altele le vei găsi la noile recomandări pentru amenajare baie modernă.

2. Cada și dușul pentru baie modernă.

Respectând principiul util și frumos și aici ai o varietate de alegeri. Căzi de baie de diferite forme și mărimi, cadă de fontă pe picioare sau cadă de porțelan. Cadă cu duze pentru masaj în formă rotundă, ovală, dreptunghiulară, sau semicirculară pentru colț. Multe dintre aceste modele pot avea și jacuzzi și te poți bucura din plin de o binemeritată relaxare acasă în cada ta. Unele modele sunt dotate și cu duș fix sau cu tub flexibil. cele mai râvnite sunt cabinele de duș cu hidromasaj. Poți să te bucuri la tine acasă de o relaxare binemeritată după o zi de muncă.

3. Chiuveta și oglindă pentru baie.

Pentru a câștiga mai mult spațiu de depozitare unele chiuvete au montate dulap cu rafturi. Dacă spațiul pentru baie îți permite poți alege seturi complete pentru baie dotate cu mobilier, cadă de baie ( duș) oglindă, chiuvetă, sistem de iluminat. Este cea mai bună alegere pentru că achiziționând totul la pachet poți economisi bani iar cromatica este perfectă. Sistemul de iluminat de deasupra oglinzii trebuie să fie cu grijă ales pentru a oferi lumina atât de necesară.

Amenajare baie modernă idei și materiale.

feliz.ro

Caracteristicile principale ale unei băi moderne sunt: spațiu bine organizat, utilitate și funcționalitate, mobilier practic și design unic. Baia nu mai are rolul care îl avea demult. Astăzi baia poate fi pentru mulți un loc de relaxare fizică și mentală. De aceea este foarte important să facem cu multă înțelepciune amenajarea băii atât decorativ cât și funcțional. O baie modernă pune accent pe utilitate, eleganță și confort.

Te poți bucura la tine acasă de cele mai reconfortante momente și de multă liniște. Alege să faci investiții pentru tine și pentru viitor.

Photo by Chastity Cortijo, Francesca Tosolini on Unsplash

 

 

casamia.ro

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.