fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Programul ”Casa Eficientă Energetic” – Avantaje

Programul este activ de pe 15 septembrie și are ca scop sprijinirea financiară a proprietarilor pentru eficientizarea energetică a casei. Despre importanța acestui lucru am mai scris și aici. Dar adaug un mare avantaj și anume reducerea cheltuielilor energetice pentru locuință. Chiar dacă la prime calcule pot părea niște investiții mari dacă vă gândiți că eficientizarea energetică a locuinței poate reduce costurile intre 40 – 90% veți vedea că merită efortul. Faceți doar niște calcule minime și veți vedea că amortizarea investiției se poate realiza în 3-7 ani.

Cheltuielile eligibile Programul ”Casa Eficientă Energetic”

Prin programul ”Casa Eficientă Energetic” staul decontează beneficiarilor 60% din valoare investiției sau până la 15000 Euro. Dacă este mult sau puțin veți vedea când veți cere o consultanță pentru întocmirea dosarului și pentru calcularea prețurilor. Dar având în vedere că programul are o mulțime de cheltuieli în atingerea unor standarde energetice e normal să fie costuri ridicate.

„Cheltuielile eligibile vizează: instalarea de ferestre izolante, izolarea acoperişului, a pereţilor exteriori, montarea unei centrale mai eficiente, a panourilor solare, sisteme de ventilaţie, corpuri de iluminat cu LED, senzori de mişcare, robineţi şi conducte noi etc. Condiţia eligibilităţii proiectului este ca eficienţa energetică a locuinţei să crească cu cel puţin o clasă energetică.” ( preluat de pe www.finanțare.ro)

Programul ”Casa Eficientă Energetic” – Avantaje

1. Reducerea cheltuielilor pentru energie a locuinței.

Faci o investiție bine gândită și 10-30 ani te vei bucura de efectele ei. Aceste tehnologii au garanții de cele mai multe ori peste 10 ani iar în practică cu o întreținere corespunzătoare pot funcționa zeci de ani. Vei ave o bătrânețe mai liniștită și cu mai puține cheltuieli.

2. Protejarea mediului.

Cu cât consumăm mai mult cu atât resursele vor fi mai afectate. Chiar dacă acum nu ni se pare că ar fi vreo problemă cu energia, totuși efectele nocive asupra mediului le vedem cu toții.

3. Confort sporit în casă cu sisteme smart-home.

Prin integrarea unor sisteme smart pentru casa, acestea odată programate ” au grijă de casa ta”. Le poți controla și de la distanță. Dar e fascinant că o mulțime de sisteme vor concura în reducerea consumului de apă, risipirea căldurii, păstrarea unei ambianțe plăcute vara, reducerea consumului de curent electric, etc.

4. Mai mult timp pentru tine și familia ta.

Dacă trebuie să lucrezi mult pentru a acoperi toate cheltuielile casei Programul ”Casa Eficientă Energetic” te-ar putea ajuta. Prin reducerea cheltuielilor vei rămâne cu mai mulți bani în buzunar și te vei putea bucura cu familia.

Fă bine calculele. Decât să tot risipești câteva mii de euro/an cheltuindu-i pentru încălzirea/răcirea locuinței, mai bine faci un efort și reduci aceste cheltuieli investind pentru casa eficientă energetic.

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.