fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Diversitatea sistemelor de încălzire pentru locuință este mare și uneori poți fi chiar bulversat de volumul mare de informații. Pentru mulți, detaliile tehnice  și de funcționare a unui sistem de încălzire sunt greu de înțeles și chiar irelevante. Vrei să lași orice grijă deoparte și să nu mai ai nimic de făcut? Iată care sunt cei 7 pași în alegerea celui mai eficient sistem de încălzire pentru locuință, încât să ai o viață liniștită.

Ce dorește fiecare să știe este ce confort oferă un tip de sistem și care este prețul care trebuie plătit. Mulți suntem dispuși să plătim mai mult dar să avem confort în casă. După zile grele de muncă când ajungi acasă vrei să fii relaxat și să te odihnești.

Sigur că o firmă cu adevărat profesionistă va oferi explicații tehnice și detalii relevante cu privire la sistemul de încălzire pe care îl ofertează. Trebuie să fii atent și la detaliile care ți le va oferi. Dar dincolo de aceste informații tu trebuie să te gândești și la beneficiile sistemului de încălzire. Până la urmă investiția într-un sistem de încălzire eficient este o investiție pe termen lung. Tu și familia ta trebuie să ai confort și acum dar și peste 10-20 de ani.

7 pași în alegerea celui mai eficient sistem de încălzire pentru locuință.

 

1. Confort sporit pentru tine și familia ta.

Acasă este locul unde vii cu plăcere. Acasă este locul unde trebuie să te relaxezi și să te poți odihni bine. Acasă este ceea ce ai visat de mic… să fie un loc așa cum îți dorești tu și să ai tot ce îți trebuie. Și când vine vorba de sistemul de încălzire pentru locuință trebuie să nu uiți că ai nevoie de confort. De fapt din experiența mea cei mai mulți aleg sistemul de încălzire în primul rând pentru confortul care îl oferă. Apoi iau în calcul prețul și alte variabile.

Viața este destul de tumultuoasă și când ajungi acasă ai nevoie să știi că ai confort și să te simți bine. Așa că alege un sistem de încălzire eficient care să ofere confort termic sporit pentru tine și familia ta.

2. Siguranța familiei.davopro.ro

Cu toții avem nevoie de siguranță. Este una din nevoile de bază a fiecărui individ. Însă când ai copii mici te preocupă și siguranța lor. Poate că tu stai la servici multe ore, dar acasă familia ta trebuie să fie mereu în siguranță. Un sistem de încălzire performant și eficient trebuie să funcționeze independent. Diferite tehnologii inteligente și automatizări fac posibil acest lucru la multe sisteme de încălzire. Fii atent la detalii și alege sisteme performate care oferă confort și siguranță familiei tale.

3. Sisteme de încălzire performate și inteligente.

Ca să ai parte de confort și siguranță pentru tine și familia ta alege un sistem de încălzire performat cu control și reglaje de la distanță. La diferite sisteme de încălzire se pot integra termostate inteligente cu control de pe telefon. Oriunde ai fi tu poți regla temperatura de acasă. Fie că ai un program fix, fie că pleci des de acasă tot controlul este mereu cu tine. Orice neprevăzut ar apărea tu deții controlul.

Controlul de la distanță al confortului termic din casa ta are multiple beneficii. Nu doar că ești mereu în control, dar aceasta înseamnă și controlul consumului de energie și implicit controlul cheltuielilor.

incalzire electrica in pardoseala
încălzire electrică în pardoseală

 

4. Cele mai noi sisteme de încălzire de pe piață.

De la an la an apar sisteme de încălzire tot mai performante. Sisteme care optimizează consumul de energie sau care oferă confort termic sporit și pe durată mai lungă. Sisteme performate, gândite să împlinească toate nevoile tale. Diferite automatizări și tehnologii fac posibil ca oricare ar fi agentul termic care îl vei folosi, să nu trebuiască să fii mereu acasă sau să alimentezi sistemul cu agent termic.

5. Cel mai accesibil agent termic.

Uneori chiar dacă un sistem de încălzire oferă confort și siguranță te poți bloca atunci când vine vorba de accesibilitatea 

agentului termic. Așa că înainte de a te gândi la un de sistem de încălzire gândește-te ce surse de energie accesibile ai în apropiere. Uneori cheltuielile cu aducerea unei surse de energie aproape de casă poate fi mult peste o investiție normală și nu merită efortul.

Kit sistem panouri solare 6. Sisteme de încălzire cu energie regenerabilă.

Dacă spațiul și locul îți permit analizează și surse regenerabile de încălzire pentru casă. Sau te poți gândi la sisteme de energie care au emisii reduse de CO2 sau aproape de zero. La noile standarde de case nZEB emisia de CO2 a sistemului de încălzire este o condiție pentru aprobarea autorizației sau recepția lucrării.

Noile standarde cu privire la construirea de noi locuințe impun sisteme de încălzire cu un anumit coeficient de emisii de CO2. Fiți dar atenți și la acest aspect.

7. Independență și libertate.

La fel ca siguranța personală și independența și libertatea sunt unele din nevoile indivizilor. Uneori, dacă nu ai de ales, te obișnuiești să te bazezi și pe alte sisteme când vine vorba de încălzirea locuinței. Unii pentru a preveni diferite nemulțumiri care pot să apară își instalează sisteme de încălzire hibrid. Alții au instalat două tipuri de sisteme care lucrează alternativ. Astfel poți

face și economie la facturi.

De exemplu: cel mai des sistem hibrid este sistemul de încălzire electrică în pardoseală. Mulți au ales acest tip de sistem foarte ieftin și eficient și apoi au montat minimul de panouri solare fotovoltaice. Ziua locuința era încălzită gratis de la panourile fotovoltaice, noaptea sau când nu mai era energie suficientă în acumulatori sistemul de încălzire trecea automat pe energia din rețeaua electrică.

Nu trebuie să te încurci în det

alii ca să alegi cel mai bun sistem de încălzire pentru locuința ta. Este important să te informezi bine, să știi ce vrei și să colaborezi cu specialiști. Sper că acești 7 pași în alegerea celui mai eficient sistem de încălzire să te ajute să decizi bine.

Un proverb spune așa. ”Dacă crezi că te costă scump un profesionist, încă nu știi cât te va costă un neștiutor.” Alege înțelept și oferă confort, siguranță și libertate familiei tale.

 

Ar putea să te intereseze și următoarele:

Preț sistem de încălzire pentru apartament și kit de instalare

Încălzire apartament soluții și avantaje

Cum aleg cel mai eficient sistem de încălzire pentru locuință

aer-conditionat.ro/

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.