fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Chiuveta de bucătărie din granit sau inox.

Dacă îți construiești o casă nouă și ai ajuns la stadiul de mobilier pentru interior poți avea o serie de dileme în alegerea celor mai potrivite obiecte. Dacă vrei să îți renovezi casa te gândești la obiecte mai noi apărute pe piață pentru că ar trebui să fie mai bune. Dar fie că ai o casă nouă, fie că renovezi iată aici câteva idei când vrei să alegi chiuveta de bucătărie din granit sau inox.

Când vorbim de obiecte pentru casă ne gândim mai ales la utilitate. Dacă ai o familie mai mare e necesară o chiuvetă mai mare. Dacă gătești mai mult, folosești mai mult și chiuveta. Ai mașină de spălat vase sau dacă nu este rentabilă pentru tine. Gândește-te și la spațiul de care dispui pentru a o amplasa. Chiuveta cu cuvă dublă poate fi mai practică pentru că te ajută să faci mai multe lucruri deodată. Chiuveta cu scurgător este foarte utilă dacă nu ai o mașină de spălat vase.

Chiuveta de bucătărie

1. Alege un design potrivit stilului tău.

Fie că vrei o chiuvetă de granit sau o chiuvetă de inox ai o multitudine de variante din care să alegi. La chiuvetele de inox datorită modului mai ușor de prelucrare a materialului există o varietate de forme și dimensiuni. La chiuvetele din granit există o mulțime de forme dar și de culori. Poți alege de la alb imaculat, la nuanțe de gri, roșiatic… și până la diferite aspecte de negru. Formele și culorile chiuvetelor de granit sunt de-a dreptul fascinante și poți găsi exact ce ai nevoie pentru bucătăria ta. Acesta este un mare avantaj pentru că poți asorta chiar și chiuveta la designul bucătăriei tale.

2. Alege în funcție de calitate.

O chiuvetă de bucătărie de inox trebuie să aibă minim 0,5 mm grosime. Mai există încă o variantă căruia i se spune și inox medical care are o tablă de inox CrNi 18/10. Acestea se curăță mai ușor, au o rezistență mai mare la substanțe chimice și la impact, rezistă la temperaturi mai mari și la șocuri termice. Au nevoie și de un mod specific de întreținere. Se curăță doar cu detergenți lichizi și cârpe moi. Trebuie evitate curățarea cu burete abraziv și cu substanțe chimice.

Chiuvetele de granit rezistă la temperaturi de până la 280 grade Celsius. Sunt realizate din peste 70% particule de granit în amestec de rășini polimerice de calitate superioară. Trebuie curățate cu detergent lichid și uscate cu o cârpă curată. Unele chiuvete de granit au suprafața granitului îmbunătățită cu ioni de argint, pentru o protecție mai îndelungată. Ionii de argint împiedică înmulțirea bacteriilor și păstrează suprafața mult mai igienică.

Îți doresc o locuință frumoasă și utilă care adună în bucătărie o familie fericită și armonioasă. Alege ce se potrivește casei tale. Fiecare obiect are avantajele și dezavantajele ei însă chiuveta de bucătărie din granit sau inox trebuie să fie doar o oportunitate pentru a-ți clădi un cămin fericit. Armonia și înțelegerea vor face din casa ta un colț de Rai. Alege cu înțelepciune.

Photo by Filip BaotićIm3rd Media, Taylor Wilcox,  Micheile Henderson on  Unsplash

 

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.