fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Pistă de mașinuțe cu telecomandă – Accesorii spații de joacă

Pistă de mașinuțe cu telecomandă dimensiuni 135 cm/ 165 cm. Realizăm și la comandă la dimensiunile dorite de dvs. în funcție de spațiul disponibil.

Prețul pentru acest model este 6500 lei. Acest model este disponibil – 1 buc. Pentru modelele personalizate prețul se calculează în funcție de complexitatea și mărimea lucrării. Estimativ prețul începe de la mii de lei și poate ajunge la zeci de mii de lei în funcție de dimensiuni și materialele folosite.

Timpul de lucru va fi comunicat odată cu prețul și materialele folosite. Estimativ timpul de lucru al unei piste de mașinuțe cu telecomandă poate fi de la 2-3 săptămâni la câteva luni.

Transportul produsului se va calcula separat în funcție de dimensiunile pistei și de locul unde trebuie transportată.

Materialele folosite

Sunt de calitate și rezistente în timp. În general folosim materiale din industria publicitară pentru indoor. Se recomandă însă folosirea corespunzătoare în interior și a nu se expune la soare, vânt, frig, ploi sau alte locuri expuse din exterior. Se pot realiza și piste pentru outdoor.

Particularizarea poate fi pe 2 sau mai multe benzi; zonă de munte sau cartier de oraș; pentru mașini mai mici sau mai mari; mașinuțe cu telecomandă sau mașinuțe electrice pe bandă magnetică.

Amplasarea se poate face fie pe o masă fie pe un suport. Are avantajul că atunci când nu este folosită se poate așeza în cant la un loc retras și se poate elibera zona și pentru alte activități. Când nu este folosită se recomandă protejarea de praf cu o husă.

Mașinuțele folosite.

masinute cu telecomanda

Această pistă este realizată pentru mașinuțe cu telecomandă la scara de 1: 64 ( mașinuțe la doză). Se găsesc la magazinele de jucării pentru copii  sau se pot comanda chiar și în China la prețuri foarte bune și calitate ok. Prețul unei mașinuțe poate fi între 50 – 100 lei.

Pistă de mașinuțe cu telecomandă – Accesorii spații de joacă

Se poate folosi:

  1. În spații de joacă pentru copii;
  2. Școli sau grădinițe, centre after-school;
  3. Modalitate de reclamă la târguri imobiliare, la expoziții în mall-uri sau direct în firma dvs ( prin amplasarea de stickere și alte mesaje în decorul sau pe marginea machetei)
  4. Închiriere pentru diferite evenimente, majorate, etc.
  5. Expunerea în săli de evenimente ca modalitate de distracție pentru copii și adulți;
  6. Închirierea pentru evenimente corporate.

Pistă de mașinuțe cu telecomandă – Distracție la cote maxime.

Pistă de mașinuțe cu telecomandă reprezintă un mod deosebit de relaxare și distracție. Pe lângă faptul că jocul dezvoltă coordonarea mâini-creier, sunt competitive și distractive. În alte țări există și concursuri  cu clasamente organizate pe astfel de piste. Puteți găsi pe youtube multe filmări din această categorie. Pot fi piste outdoor pentru mașinuțe de dimensiuni mai mari dar cel mai adesea piste indoor.

pista-de-masinute-la-comanda Pistă de mașinuțe cu telecomandă Pistă de mașinuțe cu telecomandă pista de masinute la comanda 29 Pista de masinute la comanda Pistă de mașinuțe cu telecomandă

Aceasta Pistă de mașinuțe cu telecomandă este foarte antrenantă și distractivă nu doar pentru copii, ci chiar și pentru adulți. În multe țări fiecare participant își are propria mașină cu telecomandă cu care merge la concurs în schimbul unei taxe de participare.

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.