fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Termostat compatibil Google Home

Pentru a-ți putea controla casa cât mai eficient și modern trebuie să investești în dispozitive inteligente compatibile cu Google Home. Toate dispozitivele inteligente, prin intermediul funcțiilor integrate, sunt menite să ofere un confort și eficiență. Cu ajutorul funcțiilor de învățare, dispozitivele inteligente creează confort maxim cu resurse minime. Un termostat compatibil Google Home te ajută să controlezi căldura din casă oriunde ai fi și să ai un confort termic în locuință la costuri minime.

Ce este Google Home?

Google Home este o boxă inteligentă care îți răspunde la întrebări și urmează comenzile specifice. Este practic un difuzor Wi-fi ce se conectează prin bluetoth la smartphone funcționând ca un centru inteligent de comandă pentru întreaga casă.

Poți folosi acest dispozitiv pentru a interacționa cu casa, pentru a deschide Google Assistent și multe alte comenzi. Acesta poate ajuta la controlul dispozitivelor inteligente din casă, cum ar fi întrerupătoarele, alarme, termostate, agenda personală și altele.

Cu ajutorul funcției ”My Day” ți se va realiza un rezumat al activităților zilnice, întâlnirile programate, starea vremii, informații despre trafic și multe alte informații înainte de a ieși din casă.

Iată câteva din funcțiile Google Assistant, creierul tuturor operațiunilor pentru Google Home.

Funcții Google Assistant

Controlul căldurii cu ajutorul unui termostat compatibil Google Home are multiple avantaje. Termostatele inteligente au multiple funcții care oferă un confort deosebit și un control uimitor al consumului de energie.

Funcții inteligente pentru termostat compatibil Google Home.

În funcție de producător termostatele inteligente compatibile Google Home au diferite funcții. Vom enumera și descrie funcțiile inteligente care le veți găsi la diferite termostate compatibile Google Home. Nu fiecare termostat inteligent are aceste funcții care le vom enumera aici… în funcție de producător există diferențe de la un termostat la altul.

Recomandare termostat compatibil Google Home.

Diversitatea de termostate inteligente pentru controlul căldurii este foarte mare. Iată câteva recomandări de termostate compatibile Google Home.

1. Termostat inteligent Honeywell T6R Smart.

Termostat inteligent Honeywell T6R Smart

Printre cele mai reușite termostate inteligente pentru controlul căldurii.
Ce îl recomandă pe acest termostat?

2. Termostat inteligent Salus iT500

Dispozitive pentru casă compatibile Google Home

Cu toții ne dorim confort maxim în locuință. După o zi de muncă grea și stresantă ne dorim să ajungem acasă și să ne relaxăm. Ne dorim ca locuința noastră să ne ofere tot confortul și investim în tehnologie pentru a ne bucura cât mai mult de acest lucru. Astfel un termostat compatibil Google Home este o soluție pentru un confort termic sporit în locuință.

În toate domeniile vieții tehnologia s-a dezvoltat ca să ofere tot mai mult confort. Amintim pe scurt doar câteva:

Multe din aceste dispozitive pot fi programabile și controlate de la distanță de pe telefon cu ajutorul aplicațiilor.

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.