fbpx

Facebook

Construcții case eficiente

Contact

0742 470 356

Email

salut@casaeficienta.com

Top materiale ecologice pentru amenajare baie modernă

O baie modernă inspiră eleganță și confort deosebit. În era noastră, baia este și un loc de relaxare fizică și mentală. Cât de reconfortant este învăluirea unui duș cu hidromasaj cu apă caldă sau o baie cu spumă după o zi lungă de muncă! Te poți gândi la top materiale ecologice pentru amenajare baie modernă pentru a te bucura în fiecare zi de relaxare la tine acasă.

Definită prin simplitate, tehnologii inovative și materiale naturale, o baie modernă oferă un ambient unic. Dă frâu liber imaginației tale și amenajează-ți baia atât funcțional cât și decorativ. Amenajarea băii trebuie să fie în armonie cu celelalte camere, să fie utilă stilului tău de viață prin funcționalitate și design.

Amenajare baie mare modernă

Amenajează-ți baia după stilul tău de viață. Dacă spațiul pentru baie îți permite poți amenaja mai multe zone necesare: o zonă cu toaletă, altă zonă pentru relaxare și igiena personală unde este dușul sau cada și o altă zonă pentru estetică și înfrumusețare.

Aceste zone pot fi separate prin pereți de sticlă sau alte tipuri de pereți decorativi amenajați din materiale rezistente la umezeală ( tapet , piatră, sau lemn).Top materiale ecologice pentru amenajare baie modernă vor da un plus de eleganță și rafinament băii tale. Amenajarea băii pe diferite zone te vor ajuta să amenajezi un spațiu confortabil și util pentru toți membrii familiei.

evivo.ro

Amenajare baie mică de apartament

Dacă trebuie să amenajezi o baie modernă, mică și ești limitat ca spațiu poți beneficia de confort și utilitate folosind mobilierul multifuncțional. Diversitatea de mobilier și accesorii pentru baie te ajută să faci alegeri potrivite pentru tine și familia ta. O baie modernă oferă confort la consum mic prin îmbinarea tehnologiilor inovative pentru baie.

Dacă îți place să te relaxezi în duș ai opțiunea unei cabine de duș cu hidromasaj. Dacă pentru tine este irezistibilă o baie cu spumă, atunci poți câștiga spațiu de depozitare amenajând baia cu mobilier pe verticală și cu polițe multifuncționale. Fii atent și la iluminat.

Uneori în spațiile mici lumina naturală nu pătrunde suficient. Este recomandat să folosești lumina albă și să faci mai multe zone de iluminare. Oglinda este un accesoriu foarte important în baie. O baie modernă are și o oglindă modernă și inteligentă.

Top materiale ecologice pentru amenajare baie modernă

Orice dimensiune ar avea baia ta, multitudinea de materiale, mobilier divers, accesorii pentru baie te vor ajuta să amenajezi o baie modernă și confortabilă. Folosind materiale naturale și accesorii inteligente pentru baie, te vei bucura de confort cu un consum mic de energie.

1. Decor și accesorii din piatră naturală pentru baie.

piatraonline.ro

Amenajarea băii cu piatră naturală este una din cele mai în vogă și moderne stiluri pentru baie. Pe lângă aspectul estetic deosebit, amenajarea cu piatră naturală decorativă are și multiple beneficii, fiind un material rezistent la umiditate și ușor de curățat.

Cadă de baie din piatră, duș din diferite texturi de piatră sau chiuvetă din piatră sunt elemente cheie ce nu lipsesc din decorul unei băi moderne. Nu doar că dau eleganță și rafinament băii tale dar sunt și durabile și rezistente în timp. Gama variată de nuanțe și modele vine în întâmpinarea ta. Poți alege exact ceea ce îți place și ți se potrivește.

2. Marmura și accesorii din marmură pentru baie.

Cu eleganță deosebită, disponibilă în diferite nuanțe și culori marmura este un material des folosit pentru amenajarea unei băi moderne. Marmură pentru duș, cadă din marmură sau chiuvetă din marmură oricare ar fi alegerea ta este o alegere cu stil. Amenajarea unei băi cu piese din marmură oferă un aspect luxos și elegant în baia ta.

3. Obiecte și decor din lemn pentru baie.

Obiecte și decor din lemn pentru baie        baie cu decor din lemn

Diferite esențe de lemn tratate și rezistente la apă compun o gamă largă de accesorii pentru amenajarea băii. Blaturi de lemn de acacia pentru lavoar, covorașe de baie din lemn de salcâm, mobilier de baie din lemn și chiar și chiuvete de baie din lemn, panouri decorative din lemn.

Orice obiect vei alege lemnul este un material natural și combinat cu alte materiale naturale dau personalitate și stil unei băi moderne.

Bucură-te de viață, alege cu stil și rafinament și amenajează-ți baia modern și elegant.

Photo by Taylor Beach on Unsplash

Photo by Waldemar Brandt on Unsplash
Photo by R ARCHITECTURE on Unsplash

Photo by Optical Shades Media Sangroha on Unsplash

evivo.ro

Abonare

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a funcționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error:

Primește primul noutăți despre
Case Eficiente

Prin abonare vei primi notificări imediat ce postez noutăți. Adresa de email este în siguranță și nu trimitem spam.

Mulțumesc de încredere.

Ceva nu a mers.